Hopman Terrazzo

Vakkundig familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in op maat gemaakte oplossingen!

Vakkundig familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in op maat gemaakte oplossingen!

Terrazzo

terrazzo-vloer-Hopman

Terrazzo, ook wel bekend als granito, is een naadloze vloerbedekking die bestaat uit marmerkorrels die na verharding worden geschuurd. Het materiaal wordt ook veel gebruikt voor aanrechtbladen vanwege de duurzaamheid en esthetische uitstraling.

Bij het maken van terrazzo worden gebroken natuursteen, cement en water gemengd. Dit mengsel wordt vervolgens in twee lagen aangebracht op de draagvloer. De tussenlaag zorgt voor een goede hechting van het terrazzo en biedt de mogelijkheid om vormen en patronen aan te brengen. De deklaag vormt de uiteindelijke oppervlakte-afwerking en biedt talloze mogelijkheden voor verschillende vormen en designs.

Terrazzo is een veelzijdig materiaal dat in verschillende kleuren en stijlen kan worden gemaakt. We staan klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden en om uw ideeën tot leven te brengen.

Innovatieve

Vloeren

Een terrazzovloer is dé perfecte keuze als u op zoek bent naar een vloer met een luxueuze uitstraling. Onze vloeren kunnen worden gelegd in verschillende prachtige designs, met of zonder sierranden, om zo aan uw persoonlijke stijl en smaak te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze innovatieve uitvoeringsmethode waarmee we terrazzovloeren kunnen maken vanaf slechts 1 cm dik. Dit betekent dat we uw vloer kunnen realiseren zonder dat dit ten koste gaat van de bestaande ruimte.

En dat is nog niet alles! Als u vloerverwarming heeft en graag een terrazzovloer wilt, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. We kunnen de terrazzovloer probleemloos plaatsen over alle soorten vloeren, zoals cementdekvloeren, houtvloeren, tegelvoeren.

Of u nu een modern interieur of een klassieke inrichting heeft, een terrazzovloer voegt altijd een vleugje elegantie en tijdloze schoonheid toe aan uw ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een prachtige terrazzovloer van Hopman Terrazzo.

Onderhoudsvriendelijke

Aanrechtbladen

Ontdek de veelzijdigheid van terrazzo en betonnen aanrechtbladen! Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, perfect geschikt voor zowel nieuwe als bestaande keukens. Met een scala aan kleuropties passen onze bladen altijd naadloos bij uw interieur.

Bovendien bieden wij u de flexibiliteit die u nodig heeft. Onze aanrechtbladen kunnen ter plaatse worden geïnstalleerd, waardoor we ze perfect kunnen aanpassen aan uw keukenruimte. Naast het ter plaatse leggen van terrazzo aanrechtbladen, kunnen wij deze ook voor u leveren vanuit onze eigen werkplaats. U heeft ook de mogelijkheid om uw aanrechtbladen op te halen bij ons, zodat u zelf de controle heeft over het ophaalproces.

onzichtbare

Renovaties

Benieuwd naar de renovatiemogelijkheden van uw verouderde terrazzo? Afhankelijk van de scheur, naad of slijtage is reparatie vaak een goede oplossing. Wij lossen dit graag zo snel mogelijk voor u op!

Comfort Terrazzo

Warmte en comfort

Comfort Terrazzo

Warmte en comfort

Onze terrazzovloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, zodat u kunt genieten van een behaaglijke warmte in uw huis.

Veelzijdig Terrazzo

Veelzijdigheid

Veelzijdig Terrazzo

Veelzijdigheid

Terrazzo kan direct over alle soorten vloeren worden gelegd. Of het nu gaat om hout, beton of tegels, wij transformeren elke ruimte moeiteloos met onze terrazzovloeren.

Onderhoud Terrazzo

Gemakkelijk in onderhoud

Onderhoud Terrazzo

Gemakkelijk in onderhoud

Terrazzo vereist weinig onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan schoonmaken. Een snelle reiniging met het meegeleverde schoonmaakmiddel is voldoende om uw terrazzovloer in topconditie te houden.

Duurzaam Terrazzo

Ongeëvenaarde duurzaamheid

Duurzaam Terrazzo

Ongeëvenaarde duurzaamheid

Dankzij de slijtvastigheid van terrazzo kunt u rekenen op een vloer die lang meegaat, zelfs in drukbezochte ruimtes. Uw terrazzovloer blijft er jarenlang prachtig uitzien.

Daarom kiest u voor Hopman Terrazzo

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Ontdek vandaag nog waarom ons vakkundige familiebedrijf de ideale keuze is voor uw terrazzo-project. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw visie werkelijkheid te maken.